Over ons

Wees makkelijk vindbaar online.
Wij maken het makkelijk voor u. Niet te ingewikkeld, niet teveel poespas.

Nieuws

Maart 2010
Update van onze website
Extra info en pagina's toegevoegd om meer informatie te geven aan onze bezoekers.

Janauri 2010
Google Vindbaarheid online!
eindelijk een makkelijke plek op het internet om uw vindbaarheid te verhogen..

December 2009
Vele klanten al wachtend!
Vele klanten wachten met smart om gebruik te maken van onze diensten.

Google Vindbaarheid

Onze oorsprong
Google Vindbaarheid vindt zijn oorspong in webdesign. Na vele jaren leveren van high-end websites was het tijd om schoonheid ook een extra commerciele waarde te geven. Want je kan nog zo een mooie website hebben, maar als niemand deze kan vinden wordt het lastig om uw dure investering te verzilveren in meer bezoekers en potientele klanten.

Onze filosofie

Hoe wij denken en doen.
Google vindbaarheid streeft naar een duidelijke visie. Hierbij willen wij graag een eerlijke manier van handelen en een correctie manier van vindbaarheid genereren. Onze filosofie is een garantie voor een lang en hoog verblijf in de rankings van diverse zoekmachines.

Onze missie

Wij maken het zo makkelijk mogelijk en simpel voor u. Zonder poespas. Niet teveel ingewikkelde termen en constructies. Wij houden alles helder en transparant zodat u zorgeloos de vindbaarheid van uw website rustig aan ons kunt overlaten.

picture

Veel bedrijven spelen in op vindbaarheid op het internet. Wij hanteren geen belachelijk hoge tarieven voor onze diensten. Wij drukken onze kosten op alle fronten om zo u een scherpe prijs te kunnen bieden.

Wij zijn geen wondermiddel voor vindbaarheid. Natuurlijk streven wij voor een optimaal resultaat zodat u nog lang profijt heeft van al uw investeringen in uw 'online presence'.